Programmets huvudfunktioner

Programmets huvudfönster visar de nuvarande kontoinställningarna. Både föräldrar och barn kan integrera med programmets huvudfönster.

Programmets huvudfönster med de nuvarande kontoinställningarna.

Programmets huvudfunktioner

Som standard visar programmets huvudfönster dagens tidsgräns för datoranvändning. Genom att klicka på Mer information kan du visa befintliga Kaspersky Safe Kids-inställningar för ditt barn och hantera programmet.

Programmets huvudfönster låter dig göra följande:

Kaspersky Safe Kids kräver inloggningsuppgifter till My Kaspersky för att pausa programmet, redigera ditt barns Windows-konton och ändra inställningar på My Kaspersky.

Om programmets huvudfönster ser annorlunda ut betyder det att du är inloggad på ett Windows-konto som inte har angivits för ditt barn eller ditt barn använder inte alls denna dator. Följ instruktionerna i fönstret om du bestämmer att ange detta Windows-konto för ditt barn.